Entertainment

Volgers onder de indruk van sexy foto Sonja Bakker

15 april 2021 17:24 Aangepast: 15 april 2021 17:27
Sonja Bakker Beeld © ANP

Dieetgoeroe Sonja Bakker (46) showt haar afgeslankte en afgetrainde lichaam op social media. Haar volgers reageren enthousiast op het sexy kiekje.

"Veel mensen vragen als ze willen gaan afvallen of sporten erbij belangrijk is. Mijn antwoord hierop is: ja!"

Bij de post schrijft ze: 'Wist je dat goede voeding en sporten hand in hand gaan? Veel mensen vragen als ze willen gaan afvallen of sporten erbij belangrijk is. Mijn antwoord hierop is: ja!' 

Ze vervolgt: 'Door sporten word je sterker en krijg je juist energie. Probeer elke dag wat te sporten. Dat kan ook wandelen zijn. *knipoog*'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex Sonja Bakker in hoger beroep tegen veroordeling mishandeling

De blondine kan rekenen op veel positieve reacties. 'Topper, trots op jou!', 'Wat een mooie dame', 'Ziet er goed uit, Bakkertje' en 'Mooie outfit Sonja, staat je goed', wordt er zoal geschreven. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sonja Bakker en liefde Barry zetten punt achter relatie

Onlangs kwam de ex van Sonja, Barry van Suijdam, nog volop in het nieuws. Hij is namelijk veroordeeld wegens mishandeling. Toch ontkent hij tegenover RTL Boulevard dat hij Sonja fysiek heeft mishandeld. Hij zegt 'van niets te weten' en is ook niet aanwezig geweest in de rechtbank. Barry zegt een advocaat in de arm te hebben genomen en is inmiddels in hoger beroep gegaan. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore