Entertainment

Jaimie Vaes over relatie met Lil' Kleine: 'Aan elkaar gewaagd'

15 april 2021 17:05 Aangepast: 15 april 2021 18:55
Jaimie Vaes Beeld © YouTube-kanaal Robbert Rodenburg

Niemand minder dan de 31-jarige Jaimie Vaes is deze week te gast in de YouTube-serie 'Open Kaart'. Met de eerste vraag wordt meteen de toon gezet: Robbert Rodenburg (23) wil namelijk weten hoe vurig haar relatie met Lil’ Kleine is. Hint: héél vurig!

"Dat betekent dat de hoogtepunten heel explosief zijn, maar de dieptepunten ook"

Jaimie en haar verloofde Jorik, de echte naam van de rapper, zijn allebei niet op hun mondje gevallen. "We zijn best wel vurig. Ondanks dat ik wel een heel ander karakter heb, kan ik ook best wel – heftig is het verkeerde woord, maar wel de strijd opzoeken. En hij ook. Wij kunnen best wel explosief zijn met zijn tweeën. Dat betekent dat de hoogtepunten heel explosief zijn, maar de dieptepunten ook. (…) Nu we ouders zijn geworden is dat wat minder, maar we zijn wel aan elkaar gewaagd.” En dat komt haar seksleven, dat ze een dikke acht geeft, ook ten goede. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes deelt kiekje van sexy trouwjurk

Jaimie vertelt tijdens het gesprek ook over haar drukke leven, van feestje naar feestje. Vanwege corona ligt natuurlijk momenteel alles plat en dat zorgt voor meer rust en minder ruzie in huize Vaes-Scholten. "We waren altijd veel weg, naar feestjes met veel afleiding en prikkels. En dat neem je toch mee, alles van buitenaf. (...) Iedereen had een mening en bemoeide zich ermee." Dat is iets wat de aanstaande bruid enorm onderschat heeft, alle aandacht. "Jorik is natuurlijk in die periode dat we samen zijn ook gegroeid. Hij was al bekend, maar is de afgelopen jaren wel enorm gegroeid. (...) Wist ik veel wat er nog allemaal zou komen: haat, nijd, jaloezie, meningen van anderen."

Volgens Jaimie heeft dat alles hen alleen maar sterker gemaakt als koppel. "Ik werd er ook niet altijd leuker op thuis, hij kon er natuurlijk ook niets aan doen en gaf als tip: geef het geen aandacht en kijk er niet naar, want wat doe je jezelf aan? Maar toen ging ik echt, als ik iets deelde, meteen kijken wat mensen over mij zeiden. Dat doe ik allang niet meer."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes heeft vader bijna 2 jaar niet gezien: 'Mis hem enorm'

Deze zomer stappen Jaimie en Jorik in het huwelijksbootje. RTL Boulevard sprak haar over de grote dag, die mogelijk weer uitgesteld wordt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil' Kleine belazert de boel met zijn 'jaaropleiding tot succes'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore