Entertainment

Chantal dolblij met reacties op Chantals Beauty Camper: 'Zo mooi'

15 april 2021 14:53
Beeld © RTL

Inmiddels kunnen we al een aantal weken zien hoe Chantal Janzen (42) met Fred van Leer (44) en Leco van Zadelhoff (52) het land door rijdt om mensen die het verdienen een make-over te geven. Dat doet het olijke trio in het programma 'Chantals Beauty Camper'. Elke week kijken weer honderdduizenden mensen naar het programma. Een deel van hen overlaadt presentatrice Chantal met reacties, die daar maar al te blij mee is.

"Dat is zo mooi om te lezen"

Het is wel duidelijk dat Chantal veel positieve reacties op haar programma ontvangt. De presentatrice hoopt namelijk dat mensen dat blijven doen. 'Kunnen jullie me nadat de eerste serie van Chantals Beauty Camper is afgelopen evengoed elke week al die lieve berichten blijven sturen?' schrijft de presentatrice in haar Instagram Stories.

Elke week is Chantal weer onder de indruk van alle positieve feedback. 'Dat is zo lief en mooi om te lezen. En het zijn er vooral zo veel. Dank weer!'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Huwelijksaanzoek in Chantals Beauty Camper zorgt voor tranen

Vlak voordat het programma voor het eerst te zien was op RTL 4, was Leco te gast bij RTL Boulevard om te vertellen over de essentie van de show. In de video hieronder zie je wat de beautygoeroe erover te vertellen had.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Marjo emotioneel in Chantals Beauty Camper: 'Ik wil ertoe doen'

Chantals Beauty Camper zie je elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore