Entertainment

Kyra Sedgwick drukte per abuis op 'paniekknop' in huis Tom Cruise

15 april 2021 05:43 Aangepast: 15 april 2021 08:23
Kyra Sedgwick Beeld © Getty Images

De nieuwsgierigheid van Kyra Sedgwick (55) zorgde er ooit voor dat de politie met zeker vijf auto's voor de deur van Tom Cruise (58) stond. De actrice vertelde het smeuïge verhaal in de talkshow van Drew Barrymore (46) en voegt toe dat ze daarna nooit meer is uitgenodigd bij de acteur.

"Dus nee, daarna ben ik nooit meer gevraagd"

Het voorval vond begin jaren 90 plaats, toen Kyra en echtgenoot Kevin Bacon met nog wat andere bekende mensen door Tom en zijn toenmalige echtgenote Nicole Kidman waren uitgenodigd voor een privéscreening van zijn film A Few Good Men. "Er was een open haard, en ik keek wat rond en zag een beetje verstopt een klein knopje. Ik vroeg me af wat dat deed, dus ik drukte erop. Ik dacht dat er iets spannends zou gebeuren, dat de hele muur zou openschuiven", lachte de 55-jarige.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mission Impossible-crew onthult: 'Tom Cruise is een nachtmerrie'

Toen er helemaal niets gebeurde, werd ze wat nerveus. "Dus ik tik Tom op zijn schouder, hij zat net een heel verhaal te vertellen. En ik vertel hem dat ik op die knop heb gedrukt. Zegt 'ie: dat is de paniekknop." De 'panic button' zorgde ervoor dat er stilletjes een politiemacht op de been kwam om te kijken wat er loos was in huize Cruise. "Ze moesten de screening stilleggen, het was een heel gedoe. Dus nee, daarna ben ik nooit meer gevraagd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tom Cruise heeft de liefde weer gevonden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore