Ga naar de inhoud
Entertainment

John Travolta staat op bijzondere dag stil bij overleden zoon

John Travolta Beeld © ANP

Op wat de 29e verjaardag van zijn oudste zoon Jett was geweest, deelde John Travolta (67) op Instagram een foto van hen samen. 'Fijne verjaardag mijn prachtige Jetty, ik hou van je', schrijft de acteur bij het mooie plaatje.

"Ik hou van je"

Jett Travolta stierf begin 2009 tijdens een vakantie op de Bahama's. De zestienjarige kwam met zijn hoofd op het bad terecht toen hij viel tijdens een toeval. De tiener leed aan epilepsie en autisme. John en zijn vrouw Kelly hebben de dood van hun zoon niet vaak in de media besproken, maar stonden elk jaar wel stil bij zijn verjaardag op sociale media. Kelly overleed in juli op 57-jarige leeftijd aan borstkanker. Veel volgers steunden de acteur met het bericht dat Jett zijn verjaardag nu viert met zijn moeder.

Vorig jaar deelde Kelly rond de verjaardag van Jett nog een oude familiefoto om aandacht te schenken aan World Autism Awareness Day. 'Ik heb een speciaal plekje in mijn hart voor mensen met autisme en andere beperkingen', liet ze weten. 'Mijn zoon Jetty was een van de leukste, geweldigste zielen die je ooit zal tegenkomen. Liefs aan iedereen met autisme over de hele wereld.'

John
Lees ook:
John Travolta bedankt volgers voor steun na overlijden vrouw

Zus Ella, die acht jaar was toen Jett overleed, reageerde woensdag met drie hartjes op de post van haar vader. Zelf deelde ze ook een foto van haar broer. John en Kelly kregen een jaar na de dood van Jett nog een zoontje, de nu tienjarige Benjamin.

Vrouw
Lees ook:
Vrouw overleden trouwambtenaar Walter dankbaar voor herinneringen