Ga naar de inhoud
Entertainment

Steven Kazàn laat kijkers Beau gieren na 'mislukte' goocheltruc

Steven Kazàn bij 'BEAU' Beeld © RTL

Goochelaar Steven Kazàn (35) heeft dinsdagavond voor heel wat luchtigheid gezorgd tijdens zijn bezoek aan de talkshow van Beau van Erven Dorens (50). Met een zogenaamde 'mislukte' goocheltruc kreeg hij de lachers op zijn hand.

"Ah shit! Het is live televisie"

"Het is een truc met een fles wijn en een glas, en de bedoeling van deze truc is Beau, en iedereen thuis natuurlijk, dat de fles wijn en het glas van plek veranderen", begint Steven zijn optreden. En terwijl hij nog geen halve minuut bezig is met de truc, is 'ie al mislukt. Althans, zo laat hij het lijken: "Ah, shit!" Steven benadrukt dat dat kan gebeuren bij live televisie en zijn vriendin Jamie Kames, ook aanwezig bij Beau, besluit hem te helpen. 

Uiteindelijk vervolgt hij - met succes - zijn goocheltruc en Beau weet zeker dat zijn vader, goochel-icoon Hans Kazàn, trots op hem is. De hele truc is in de video hieronder te zien. 

Marieke
Lees ook:
Marieke aan de goochel-studie met Steven Kazan

Ook op Twitter reageren mensen op zijn optreden. 'Die goocheltruc van Steven Kazàn waarbij 'ie al die flessen wijn tevoorschijn tovert, heeft iemand die al door? Want mij lukt 'ie namelijk alleen andersom' en 'Steven Kazàn mag hier ook wel even wat glazen in flessen wijn komen omruilen', werd er onder andere geschreven. 

Kees
Lees ook:
Kees en Holly compleet in de stress in De Verraders