Entertainment

Met déze personen hebben de Bridgerton-acteurs een relatie

17 april 2021 13:22
Beeld © Getty Images

De verhaallijnen over de romances, drama's en intriges van de Ton in 'Bridgerton' zijn om te smullen. Maar hoe zit het met de relaties van de castleden in het dagelijks leven?

Wie hoopt dat Simon en Daphne in het dagelijks leven een setje vormen, moet helaas teleurgesteld worden. Phoebe Dynevor valt namelijk op een heel ander type.

Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton)

Volgens de laatste berichten is de nieuwe vriend van Phoebe geen onbekende. De echte Lady Whistledown (lees: de media) spreekt van een romance tussen Phoebe en Saturday Night Live-castlid Pete Davidson. Je weet wel, de ex-verloofde van Ariana Grande. Ze leerden elkaar kennen toen Phoebe voor werk in New York was. Us Weekly weet te melden dat ze momenteel een lange-afstandsrelatie hebben: zij woont in Engeland, hij in Amerika waar hij overigens net uit de kelder van zijn moeder vertrokken is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit riante salaris weigerde Regé-Jean voor tweede seizoen Bridgerton

Regé-Jean Page in Bridgerton Regé-Jean Page in Bridgerton

Regé-Jean Page (Simon Basset)

Niemand hoeft zich zorgen te maken over de relatiestatus van Regé-Jean Page. Nadat de krant The Daily Mail-foto's van hem en zijn vriendin Emily Brown publiceerde, bevestigde een bron aan Entertainment Tonight dat Regé-Jean inderdaad van de (vrijgezellen)markt is. De Duke heeft in de voetballer slash copywriter zijn Duchess gevonden. 

Claudia Jessie (Eloise Bridgerton)

In Bridgerton ziet Eloise er enorm tegenop dat zij de volgende is die tijdens social season op zoek naar een man moet. In het dagelijks leven heeft ze daar geen last van: ze is sinds 2015 samen met Joseph, een geluidstechnicus die ze in Birmingham heeft ontmoet. Verder is er maar weinig bekend over hun relatie en hoe Joseph eruitziet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix-hit Bridgerton voegt vier nieuwe namen toe aan cast

Luke Newton (Colin Bridgerton)

In het echte leven bevindt Luke Newton zich niet in een moeilijke liefdesdriehoek. Hij heeft namelijk al een vriendin: Jade Davies. Als actrice weet Jade heel goed wat het werk van haar vriend inhoudt. De fans van Love Island kennen haar misschien wel. Ze is namelijk de zus van winnaar Amber Davies (seizoen drie). 

Sabrina Bartlett (Siena Rosso)

In de serie vecht ze om de aandacht en liefde van Anthony Bridgerton, maar als de camera's uitstaan heeft ze al iemand waar ze op terug kan vallen. Sabrina datet met de Britse acteur Tom Greaves. Hij is onder andere bekend van de films Shuttlecock en Peter Rabbit. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Opnames van tweede seizoen Bridgerton van start gegaan

Golda Rosheuvel (Queen Charlotte)

Als koningin in Bridgerton maakt ze de show met haar scherpe tong en hilarische karakter. Hoewel ze op beeld getrouwd is met koning George III, is ze buiten de camera's al sinds 2013 samen met schrijver Shireen Mula. 

Freddie Stroma (Prins Friedrich van Pruisen)

Laten we Friedrich niet vergeten. Het knappe neefje van de koningin. Freddie, zoals de acteur echt heet, is sinds 2016 samen met zijn vrouw Johanna Braddy. Ze ontmoetten elkaar op de set van de Amerikaanse dramaserie UnREAL in 2015, waarna ze elkaar een jaar later het ja-woord gaven. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridgertons Nicola Coughlan woest om opmerking 'dikke meisje'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore