Ga naar de inhoud
Entertainment

Yolanthe trots op wereldwijde Just Say Yes-succes: 'Nooit verwacht'

Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Yolanthe Cabau van Kasbergen (36) kan haar geluk niet op met het succes van haar nieuwste film 'Just Say Yes'. Het komt immers nooit voor dat een - volgens recensies - middelmatige romantische komedie van Nederlandse bodem zo goed scoort op Netflix. 'We hadden nooit verwacht dat het zo groot zou worden', schrijft ze op Instagram.

"We hadden zoveel plezier om deze film te maken"

De romcom voert sinds de release in verschillende landen de top tien aan. Voor haar internationale volgers schrijft ze: 'We hadden zoveel plezier om deze film te maken. (...) We zijn nummer één in veel landen en nummer vijf wereldwijd op Netflix. Dit is zo cool! Bedankt allemaal voor de liefde en support.'

Just
Lees ook:
Just Say Yes met Yolanthe en Jim staat nú op Netflix

Dat veel Netflix-gebruikers de film opzetten, betekent niet dat het een goede film is. Althans, als je de recensies mag geloven. De grote kranten geven de film maar één ster."Er klopt namelijk weinig in de romantische komedie van Appie Boudellah en Aram van de Rest", luidt de kritiek van Het Parool.

"Internationaal goed scorende Nederlandse romkom Just Say Yes is niets om trots op te zijn", kopt De Volkskrant. "In het gênant tuttige Just Say Yes, ook een belediging voor iedereen die best kan genieten van een ‘romkom’ met de diepgang van een velletje wc-papier, is de tijd stil blijven staan", schrijft het AD. 

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe Cabau: 'Was niet makkelijk om positief te blijven'

De hoofdrol in Just Say Yes is voor Yolanthe weggelegd. Romanticus Lotte (Yolanthe) droomt al haar hele leven van een perfecte bruiloft met alles erop en eraan. Als haar knappe verloofde Alex (Juvat Westendorp) haar eindelijk ten huwelijk vraagt, denkt ze dat haar droom uitkomt. Tot hij haar dumpt. Daarna zet ze alles op alles om hem terug te winnen.

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe Cabau deelt voorproefje van eigen sportkledinglijn

Voor Jim Bakkum was het ongetwijfeld een feest om met Yolanthe te werken. Hij grapte onlangs nog dat de actrice beter zoent dan de romcomkoningin van dit moment: Barbara Sloesen. 

Jim Bakkum grapt: 'Yolanthe zoent beter dan Barbara Sloesen'

01:59