Entertainment

Thierry neemt na Sanne nu ook afscheid van villa in Zwolle

13 april 2021 21:04 Aangepast: 13 april 2021 21:12
Sanne en Thierry uit Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

Romanticus Thierry opende eerder al zijn hart voor 'Married at First Sight', nu opent hij de deuren - van zijn huis in Zwolle welteverstaan. De realityster heeft namelijk besloten zijn huis in Gerenlanden in de verkoop te zetten. De vraagprijs? Een dikke 775.000 euro.

"Stel je dus voor hoe klein het huis eigenlijk was"

De nieuwe bewoner(s) krijgen voor de vraagprijs wel een compleet verbouwd huis terug met drie slaapkamers, een badkamer, twee aparte toiletten, een zolder én een kelder. In september 2017 kreeg Thierry de sleutel van de woning en een jaar later had hij de kleine jaren 30-woning omgetoverd tot een volledig modern, vrijstaand huis. 

Website indebuurt Zwolle nam twee jaar geleden al een kijkje bij zijn vernieuwde paleisje. "Er zijn echt wel momenten geweest waarvan ik dacht: waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen?' vertelde Thierry destijds. "Op de plek waar de woonkamer is gebouwd, zat voorheen de achtertuin. Stel je dus voor hoe klein het huis eigenlijk was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Henk heeft vertrouwen in Married at First Sight verloren

Tijdens datzelfde gesprek vertelde de MAFS-ster nog niet snel te willen verhuizen. "Zeg nooit nooit, maar omdat ik – met de toekomst in mijn achterhoofd – het huis net verbouwd heb acht ik de kans klein. Ik zit hier helemaal op mijn plek", was toen zijn antwoord. Nu gaat het toch echt gebeuren en is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Benieuwd geworden naar de woning? Snoepen kan hieronder:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lizzy van Married At First Sight verrast met bijzonder cadeau

Thierry werd tijdens zijn Married at First Sight-avontuur gekoppeld aan Sanne, maar helaas bleven de twee niet lang getrouwd. Toen de camera's uit waren en de cameracrew uit beeld verdween, verdwenen ook de kriebels en realiseerde Thierry zich dat hij wilde scheiden. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

MAFS-trouwambtenaar Walter Vermeer overleden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore