Entertainment

Fans niet blij met foto van 'rokende' Maan: 'Roken is zo 1980'

13 april 2021 19:02
Maan de Steenwinkel Beeld © ANP

Zangeres Maan de Steenwinkel (24) heeft op haar Instagram-account een foto van zichzelf met een sigaret gedeeld, maar daar zijn haar fans niet zo blij mee. Hoewel ze de aangestoken sigaret alleen vasthoudt, zorgt de post voor negatieve reacties.

"Hé Maan, we roken toch niet echt hè, slecht voor de gezondheid"

Zo schrijven volgers bij de foto onder andere: 'Ik haat dat er in fotografie altijd wordt gedaan alsof roken esthetisch is. Het is lelijk', 'Roken is dodelijk Maan', 'Roken is zo 1980' en 'Hé Maan, we roken toch niet echt hè, slecht voor de gezondheid'. 

Ook is een fan teleurgesteld omdat Maan volgens diegene een voorbeeldfunctie heeft: 'Not done. Jij als voorbeeld voor zoveel jonge mensen en een rookvrije generatie. Roken is niet meer van deze tijd, dodelijk en al helemaal niet stoer.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Loretta over kapsel Maan: 'Alsof ratten eraan gesnuffeld hebben'

Tony Junior, de ex-vriend van Maan, zorgt voor wat luchtigheid onder de boze reacties. Hij schrijft dat deze foto 'niet klopt', maar dat hij het wel een 'zieke foto' vindt. 'Beetje uit de comfortzone zo nu en dan, hè?' reageert de zangeres.

Maan kwam eerder op de dag ook al in het nieuws. Aanleiding hiervoor was een onverwachte uitspraak van presentatrice Loretta Schrijver. Toen het in Koffietijd over de pony van Maan ging, vertelde Loretta plots: "Mijn man zou zeggen: Alsof de ratten eraan gesnuffeld hebben." Dat leidde vervolgens weer tot hilariteit in de studio. Loretta benadrukte wel dat het Maan goed staat. "Maar zie je mij zo al thuiskomen?" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Loretta Schrijver deelt lockdown-gewoonte: 'Iedere maandag patat'

Onlangs zong Maan nog een bijzonder duet met niemand minder dan Nick Schilder. In de video hieronder vertelt ze enthousiast over de muzikale samenwerking.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore