Entertainment

Tabitha deelt idyllische foto’s van pasgeboren dochtertje Imaya

13 april 2021 17:19
Tabitha Beeld © ANP

Tabitha (28) en haar verloofde Mauron werden op 20 maart voor het eerst ouders van dochtertje Imaya. Hoewel de kleine spruit nog niet herkenbaar in beeld is gebracht, deelt de zangeres wel regelmatig foto's van haar pasgeboren meisje. Ook nu geeft ze haar Instagram-volgers weer een klein inkijkje in haar leven.

"Motherhood"

De kersverse mama deelt met haar ruim 257k volgers een reeks kiekjes waarop zowel Tabitha als de kleine Imaya in het wit gehesen zijn. 'Motherhood', schrijft de zangeres erbij met een dromerige blik in haar ogen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tabitha dankbaar voor Edison-nominatie: 'Geef nooit op'

Tabitha deelt via Instagram meer van haar leven als nieuwbakken moeder. Zo liet ze eerder weten dat de grootste les die ze heeft geleerd tijdens haar zwangerschap, het loslaten is. De zangeres is naar eigen zeggen nogal een control freak en trekt het slecht als ze geen vat heeft op de situatie. 

Maar waar ze het meest dankbaar voor is, is Mauron, de vader van haar kindje. Tabitha en Mauron zijn ruim drie jaar samen. In februari werd de zangeres ten huwelijk gevraagd. 'Zijn rol in de gehele zwangerschap, geboorte en de afgelopen weken is niet weg te denken. Wij waren samen in verwachting en wij hebben haar samen op de wereld gezet.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kersverse mama Tabitha geeft update over haar kleintje

Onlangs werd de kinderdroom van Tabitha werkelijkheid. Daarover zie je meer in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore