Entertainment

Lovely indeed: Netflix-hit Bridgerton krijgt derde én vierde seizoen

13 april 2021 15:20 Aangepast: 13 april 2021 17:25
Bridgerton Beeld © Netflix/Liam Daniel

Fans kunnen zich verheugen op nog meer vervolgen van de populaire Netflix-serie 'Bridgerton'. Het kostuumdrama, waarvan het tweede seizoen al in de maak is, krijgt ook een derde en vierde reeks, meldt de streamingdienst.

"Het laat zien dat er veel vertrouwen is in ons werk"

Netflix brengt het nieuws met een speciaal bericht van 'Lady Whistledown', het sociëteitsblaadje uit de serie. 'Waarde leden van de Ton, het lijkt erop dat we een speciale aankondiging hebben. Bridgerton keert terug voor een derde en vierde seizoen. Deze auteur zal meer inkt moeten aanschaffen...'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix-hit Bridgerton voegt vier nieuwe namen toe aan cast

Producent Shonda Rhimes, die ook verantwoordelijk was voor series als Grey's Anatomy en Scandal, is blij dat er nu al twee extra seizoenen zijn besteld. "Het laat zien dat er veel vertrouwen is in ons werk."

Het eerste seizoen van Bridgerton verscheen eind vorig jaar en was een groot succes voor Netflix. Wereldwijd keken er in de eerste 28 dagen nadat de serie was uitgekomen 82 miljoen huishoudens naar, het hoogste aantal in een dergelijk tijdsbestek ooit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Regé-Jean Page vertelt zelf waarom hij niet meer te zien is in Bridgerton

Bridgerton, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Julia Quinn, speelt zich af in de negentiende eeuw en gaat over Daphne Bridgerton uit een voorstaande familie, die wordt voorgesteld aan potentiële huwelijkskandidaten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ashton Kutcher dacht dat Mila porno keek, maar was Bridgerton

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore