Entertainment

Chef-kok Ron Blaauw te zien in nieuw programma Snackmasters

13 april 2021 13:25 Aangepast: 13 april 2021 14:07
Beeld © ANP

De Nederlandse chef-koks Ron Blaauw (53), Hans van Wolde (53) en Margo Reuten (55) zijn te zien in het nieuwe RTL 4-programma 'Snackmasters' dat vanaf 27 april wekelijks wordt uitgezonden. In deze afvalrace nemen acht chefs het tegen elkaar op om een iconische snack zo goed mogelijk na te maken.

Vanuit hun eigen restaurantkeuken doen de chefs onder tijdsdruk een poging om zoete of hartige snacks zoals een sultana of hamka's chips zo identiek mogelijk na te bootsen. De makers van de originele snacks bepalen wie doorgaat en wie er afvalt. Degene van wie de smaak van de snack het dichtst in de buurt van het origineel komt, gaat door naar de volgende ronde.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chef-kok Ron Blaauw te zien in nieuw programma Snackmasters

Het programma wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen. Martijn gaat langs bij de chefs in hun restaurants en Miljuschka neemt de kijker mee naar de fabriek waar de originele snacks worden geproduceerd. Naast de genoemde chef-koks doen ook Bobby Rust, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits mee.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore