Ga naar de inhoud
Entertainment

Lisa Rinna baalt dat dochter van 19 met Scott Disick (37) datet

Beeld © ANP

Het is al een tijdje bekend dat Amelia Hamlin (19) het meer dan gezellig heeft met Scott Disick (37), maar dat betekent niet dat Amelia's moeder Lisa Rinna (57) daar blij mee is. Sterker nog, uit de trailer van een nieuwe seizoen 'Real Housewives of Beverly Hills' blijkt dat Lisa helemaal niet staat te springen om deze romance.

"Hij heeft drie kinderen!"

De relatie van Amelia en Scott Disick, de ex van Kourtney Kardashian (41), houdt de reality-fans over de wereld al een tijdje bezig. Veel mensen vragen zich af of het leeftijdsverschil van achttien jaar het stel niet in de weg zal staan. Al die tijd hield Lisa zich angstvallig stil, maar in een nieuwe trailer van Real Housewives of Beverly Hills lijkt ook zij haar zegje te gaan doen.

In de trailer van het elfde seizoen zien we dat Lisa aan het videobellen is met haar dochter Amelia, die vertelt wat tijd door te brengen met haar goede 'vriend' Scott, die samen met ex Kourtney drie kinderen heeft: Mason (11), Penelope (8) en Reign (6).

Record
lees ook:
Record verbroken: Scott Disick gespot met 19-jarige realityster

Verderop in de trailer zien we dat Lisa's goede vriendin Kyle Richars schreeuwt: "Hij is te oud... en heeft drie kinderen!", waarop Lisa heel hard zegt: "Ik weet het!" Al met al lijkt het erop dat Lisa alles behalve blij is met de romantische avonturen die haar dochter met Scott beleeft. Tot nu toe is ze dan ook erg stil geweest rondom het recente liefdesleven van haar dochter, maar het lijkt erop dat dat in het komende seizoen van de realityshow gaat veranderen.

Scott en Amelia werden voor het eerst samen gespot op een Halloweenfeestje van Kylie Jenner. Dit jaar maakten ze op Valentijnsdag bekend een setje te zijn. In de video hieronder zie je de trailer van het elfde seizoen van Real Housewives of Beverly Hills.

Krijgt
lees ook:
Krijgt Kourtney Kardashian vierde kindje met Scott Disick?