Entertainment

Marieke Elsinga in thuisquarantaine: een keer niet vroeg opstaan

13 april 2021 07:33 Aangepast: 13 april 2021 07:43
Marieke Elsinga Beeld © ANP

Marieke Elsinga (34) is door haar werk als radio-dj, dat ze samen met goede vriend Mattie Valk (36) doet, gewend om dagelijks bijzonder vroeg uit de veren te komen. Maar door een coronabesmetting in het team van de Qmusic-ochtendshow moet Marieke, en de rest van het team, een aantal dagen in thuisisolatie. Wat er dus voor zorgt dat de presentatrice een keer niet zo vroeg haar bed uit hoeft.

"Zoveel liefde voor dit team"

De ochtendshow wordt vandaag eenmalig overgenomen door collega Kai Merckx. Op haar Instagram Stories vertelt Marieke dat haar geliefde kat Kiki nog geen idee heeft dat haar baasje de komende dagen 'gewoon' thuis is. Marieke heeft nu in ieder geval extra veel tijd om te knuffelen met Kiki.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Thema-uitzending Mattie & Marieke op de bouw afgebroken om corona

Ook spreekt Marieke haar enorme waardering uit voor het team dat nu de ochtendshow van haar en Mattie overneemt. 'Zoveel liefde voor dit team', schrijft ze. 'Gisteravond maakten ze nog hun eigen show en nu vervangen ze ons.' 

Marieke en Mattie zijn sinds een behoorlijk tijdje een duo. En dat werpt zijn vruchten af, want de vrienden noteren bijzonder goede luistercijfers. In de video hieronder vertelt Mattie hoe trots hij op zijn partner is.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore