Entertainment

Kanye West zegt ja tegen gedeeld voogdijschap met ex Kim

13 april 2021 01:59 Aangepast: 13 april 2021 07:06
Beeld © ANP

Nadat Kim Kardashian (40) in februari de scheiding aanvroeg van haar man Kanye West (43), heeft de zanger nu officieel gereageerd. Hij stemt in met haar wens om gedeeld voogdijschap te behouden over hun vier kinderen North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1). Ook gaat hij ermee akkoord om geen alimentatie aan elkaar te betalen. Dit meldt 'Page Six'.

Kim en Kanye zijn beide miljardair en hebben elkaars geld niet nodig. West bedong ook dat beide partijen verantwoordelijk zijn voor de door hen te maken juridische kosten, iets wat ook geen probleem zal vormen gezien hun riante banksaldo's. De verdere afhandeling over hun bezittingen zal de komende maanden worden afgerond.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Deze sneakers van Kanye West moeten ruim 1 miljoen dollar opbrengen

Volgens bronnen is Kanye in de afgelopen weken tot zichzelf gekomen, waardoor het contact tussen hem en Kim verbeterd is. De rapper zou eerder zijn telefoonnummer veranderd hebben en Kim hebben gezegd alleen contact met hem te zoeken via zijn beveiligers. Ook wilde hij dat ze niet thuis zou zijn wanneer hij de kinderen bezocht.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore