Entertainment

Francis van Broekhuizen heeft musicalrol te pakken

12 april 2021 20:06 Aangepast: 12 april 2021 22:04
Francis van Broekhuizen Beeld © ANP

Francis van Broekhuizen (45) gaat in de musical 'The Sound of Music' de rol van Moeder Overste spelen. Dat maakte producent Stage Entertainment vandaag bekend. In de musical geeft Moeder Overste opdracht aan de non Maria om als gouvernante te gaan werken bij de familie Von Trapp.

Ook andere namen werden maandag bekendgemaakt. Zo speelt Stefan Rokebrand kapitein Von Trapp, William Spaaij vervult de rol van Oom Max, Belinda van der Stoep gaat barones Elsa Schräder spelen en Esmee Mardjan is gecast als Liesl, de oudste Von Trapp-dochter. Haar vriendje Rolf wordt gespeeld door Jimi Hendrikse.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Julie Andrews reageert op overlijden Sound of Music-acteur

Vorige week zondag werd in het AVROTROS-programma Op zoek naar Maria al bekend dat Nandi van Beurden de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe uitvoering van The Sound of Music. Zij kreeg in de finale de meeste stemmen. Natascha Molly werd tweede, Tessa Sunniva viel vlak daarvoor als laatste potentiële Maria af.

De musical is vanaf 16 juni tot en met 8 augustus te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Hierna trekt de voorstelling door het land langs onder meer Amsterdam, Maastricht, Groningen en Rotterdam.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Francis over sjans met Huub Stapel in De Slimste Mens

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore