Ga naar de inhoud
Entertainment

Winston Gerschtanowitz deelt verrassende foto uit de oude doos

Winston Gerschtanowitz Beeld © ANP

Presentator Winston Gerschtanowitz (44) kennen we natuurlijk allemaal van tv. Maar veel mensen - vooral de jonge generatie - weten niet dat hij vroeger lid was van een populaire boyband! Op Instagram deelt hij nu een kiekje uit de oude doos.

"Waarom wij op deze foto allemaal een gitaar in onze handen hebben, is me een raadsel"

Die boyband heette 4-FUN en bestond uit niemand minder dan Jimmy Geduld, Chris Zegers, Michiel de Zeeuw en Winston. 'Wie kan zich dit nog herinneren? Wij, de mannen van 4-FUN. Een jaar lang in heel Nederland opgetreden met soms Take That-achtige taferelen. Waarom wij op deze foto allemaal een gitaar in onze handen hebben, is me een raadsel aangezien we geen van alleen kunnen spelen', schrijft Winston bij onderstaande foto. 

Veel volgers, waaronder ook enkele BN'ers, reageren op de foto. Zo delen onder anderen Jim Bakkum en Patrick Kluivert enkele lach-emoji's en schrijft Froukje de Both: 'Ja! Zo leuk was dit!'

Winston
Lees ook:
Winston Gerschtanowitz reageert op kritiek Marble Mania: 'Intentie was goed'

De heren probeerden met 4-FUN het succes van Linda, Roos en Jessica (Ademnood) te evenamen, maar scoorden in tegenstelling tot de concurrent, helaas geen nummer 1-hit. Na een jaar werd de band alweer opgeheven. 

Winston
Lees ook:
Winston Gerschtanowitz openhartig over gemis van moeder