Ga naar de inhoud
Entertainment

Guido Weijers en Arjen Lubach bekvechten via social media

Beeld © ANP

Guido Weijers (43) en Arjen Lubach (41) kregen het gisteren met elkaar aan de welbekende stok via Twitter. Arjen kon het niet waarderen dat Guido een door hem geplaatste reactie op Instagram verwijderde.

"Ik haal m’n andere tweets weer weg"

Guido plaatste aanvankelijk een fragment uit Jinek, waar hij te gast was op zijn persoonlijke Instagram-account. Aaf Brandt Corstius zei hierin dat mensen die zich niet laten vaccineren andere mensen in gevaar brengen. Guido was het daar niet mee eens. Hij zei dat dat risico werd ondervangen als alleen de risicogroepen zich laten vaccineren. En bij die uitspraak zette Arjen dan weer zijn vraagtekens.

Arjen reageerde: 'Haha, dat eindje zag eruit als een leuke burn, maar het klopt niet helaas'. Maar toen Guido die reactie van Arjen verwijderde, liet de Zondag met Lubach-ster het er niet bij zitten.

Guido
lees ook:
Guido Weijers doet mee aan terrasactie: 'Is het wel veilig?'

Vervolgens schakelde Arjen over op Twitter, om verder uit te wijden over de reactie die door Guido was verwijderd. Daar reageerde Guido dan weer als volgt op: 'Zet je er ook even je DM erbij dat je je antwoord zou nuanceren, omdat je niet het hele fragment had gezien? Dankjewel.' Vervolgens besloot Arjen om alle persoonlijke berichten van de heren online te zetten.

Inmiddels hebben de de twee mannen het weer bijgelegd. Ze hebben namelijk even gebeld om hun meningsverschil uit te praten. Inmiddels heeft Arjen alle vorige tweets verwijderd. 'Ik haal m’n andere tweets weer weg en ga er vanuit dat mijn bezwaren tegen Guido’s filmpje inmiddels wel gelezen zijn.' Guido wenst Arjen het beste toe.

Een tijdje terug deed Guido al veel stof opwaaien, rondom zijn optreden dat hij mocht geven in het Beatrix Theater in Utrecht. De cabaretier kon kritiek van zorgminister Hugo de Jonge niet waarderen. Daar reageerde ook de minister weer op. Meer over die discussie zie je in de video hieronder.

Hugo de Jonge over Guido Weijers: 'Beetje rare uitspraak'

04:11