Entertainment

Natasha Bedingfield giert om ophef over derrière na TikTok-video

12 april 2021 14:40
Natasha Bedingfield Beeld © Getty Images

Met hits als 'Pocket Full of Sunshine', 'These Words' en het iconische 'Unwritten' werd Natasha Bedingfield (39) een baken in de muziekindustrie. De afgelopen jaren is het een stuk stiller rondom de zangeres, maar door TikTok bloeit haar carrière weer op. En dat heeft alles te maken met haar achterwerk.

"Ik ben blij dat ik niet meer met dit geheim rondloop"

Unwritten is de grootste hit die Natasha in haar repertoire heeft zitten. De popklassieker is op TikTok in een nieuw jasje gestoken en kreeg een bijbehorend dansje. De remix wist ook de aandacht van de zangeres te trekken, die vervolgens besloot mee te doen aan de hype. 'Deze TikTok-dansjes zijn zo geweldig en onverwacht', laat Natasha weten op Instagram. 'Het is echt leuk, maar wel heel moeilijk bij te houden allemaal.' De zangeres doet dan ook een poging om het na te doen, maar haar dansmoves zijn niet het enige opvallende. Vooral haar derrière levert een hoop reacties op. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoontje Natasha Bedingfield hersteld na hersenoperaties

In het dansje trekt Natasha haar broek namelijk naar beneden, waarna ze schudt met haar billen. 'Dus ze had al die tijd al een volle derrière?' vraagt één Twitteraar verbaasd. 'Het voelt alsof de grootte en de vorm van mijn kont uit de kast is gekomen. Ik ben blij dat ik niet meer met dit geheim rondloop', reageert de zangeres grappend. Een ander deelt weer een compilatie van Natasha's achterwerk. 'Ik kan niet geloven dat het 2021 is en we er nu pas achterkomen dat Natasha een rond achterwerk heeft', schrijft een andere fan op social media. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Baby Natasha Bedingfield is jongetje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore