Ga naar de inhoud
Entertainment

Opnames nieuw seizoen Boer zoekt vrouw beginnen dit jaar nog

Beeld © ANP

Nog dit jaar wordt een nieuw seizoen van 'Boer zoekt vrouw' opgenomen. Dat maakte presentatrice Yvon Jaspers (48) zondagavond bekend in een speciale uitzending over alle Boer zoekt vrouw-baby's die tot nu toe zijn geboren.

"Als het afgelopen uur iets heeft aangetoond, dan is het wel dat Boer zoekt vrouw voor echte liefde zorgt"

"Als het afgelopen uur iets heeft aangetoond, dan is het wel dat Boer zoekt vrouw voor echte liefde zorgt. En daar willen wij nog wel een tijdje mee doorgaan. Dit jaar al", zo kondigde Yvon het nieuwe seizoen aan. Ook riep ze alle vrijgezelle boeren en boerinnen op zich op te geven. Wanneer de twaalfde reeks op televisie wordt uitgezonden, is nog niet bekendgemaakt.

Yvon
Lees ook:
Yvon Jaspers maakt Boer zoekt Vrouw-babyspecial

In december liet KRO-NCRV nog weten niet van plan te zijn een aangepaste coronaversie van de hitserie te gaan maken. "Op 1,5 meter afstand is verliefd worden lastig en dat is nu net precies wat we met Boer zoekt vrouw hopen te bereiken", liet een woordvoerder destijds weten.

Nieuwe
Lees ook:
Nieuwe vlam Erica Meiland werkte als privédetective bij Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt vrouw is vanaf 2004 een van de grote kijkcijferkanonnen van de NPO. Het laatste seizoen werden de afleveringen wekelijks door zo'n 3 miljoen mensen bekeken.