Entertainment

Gevreesde Tablet of Terror zorgt meteen voor drama in EOTB

12 april 2021 09:34
Beeld © MTV

Dit jaar verruilen de acht Nederlandse en Belgische singles van 'Ex on the Beach: Double Dutch' de tropische stranden van Thailand voor het paradijselijke Tenerife. Terwijl zij genieten van een heerlijke tijd op het prachtige Spaanse landgoed, spoelen er op de meest onverwachte momenten weer exen aan die er alles aan doen om hun leven zuur te maken. En tijdens de eerste aflevering is het al meteen raak. Létterlijk.

"Keanu is meer dan een fuckboy, hij is echt een klootzak"

Tenerife staat bekend om zijn ongeremde kusten, prachtige natuur en zonovergoten stranden. Kortom: het is een vredige omgeving. Maar niet voor de singles... Een leger aan exen is namelijk in aantocht en de Tablet of Terror houdt zich ook dit seizoen niet in en zorgt voor onverwachte wendingen en een hoop nieuwe verrassingen. Al snel opent hij dan ook de 'poorten van de hel' en worden Keanu, Odim en Dusty op het strand verwacht.

Het humeur van de gevreesde Tablet of Terror is dit jaar slechter dan ooit, maar Odim en Dusty kunnen opgelucht ademhalen als de Belgische Imke aanspoelt. Keanu vreest echter het ergste als hij zijn ex uit het water ziet komen. Helemaal, omdat hij die nacht nog de villa ingewijd heeft met Lesley... "Ik wist gewoon dat dit ging gebeuren", vertelt hij in paniek voor de camera.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex On The Beach-sterretje Sharon in verwachting van eerste kind

De voormalig tortelduifjes waren nog niet zo lang geleden gelukkig met elkaar, want Keanu en Imke leerden elkaar kennen tijdens de eerste lockdown in België. Er was meteen een klik en de twee besloten zelfs een tatoeage voor elkaar te zetten die 'voor eeuwig en altijd' symboliseerde. Maar hun romance is volgens Imke echter 'niet zo mooi afgelopen'.

Keanu heeft haar namelijk meerdere keren bedrogen. "Hij geeft dat niet toe, maar ik heb meerdere bewijzen", aldus Imke. "Keanu is meer dan een fuckboy, hij is echt een klootzak." Om hem terug te pakken besloot ze vervolgens met zijn twee beste vrienden in bed te duiken tijdens een trio. "Aangezien hij mij bedrogen heeft, heb ik hem teruggepakt." En Imke is nog niet klaar met hem. Als Keanu het in zijn hoofd haalt haar uit te maken voor hoer, bijt ze meteen van zich af en gooit haar drankje in zijn gezicht. Ai...

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Zet je schrap: EOTB deelt eerste explosieve trailer

Imke is overigens niet de enige bekende in de villa voor Keanu. Ook met Shani heeft hij al een verleden. Hoewel hij haar al meerdere keren heeft uitgevraagd, kwam er telkens iets tussen. "Ik heb nog geen seks gehad met Shani, maar ik denk wel dat dat in de villa gaat gebeuren", aldus de zelfverzekerde boy.

Het zevende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag om 21:30 uur te zien op MTV. Zorg dat je klaar zit, want volgens de kandidaten wordt het 'het heftigste seizoen tot nu toe'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Alisa uit EOTB valt niet in smaak bij kijkers Steenrijk, Straatarm

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore