Entertainment

Miljuschka maakt toch nog twee edities van haar tijdschrift

10 april 2021 13:45 Aangepast: 10 april 2021 15:01

Miljuschka Witzenhausen (35) heeft besloten om dit jaar nog twee edities van haar magazine uit te brengen. Hoewel het eigenlijk zou gaan om een eenmalig tijdschrift, waren de reacties volgens de televisiekok zo positief dat er meer nummers komen.

"Ik ben na al jullie positieve reacties overdonderd"

Het eerste magazine kwam onlangs uit en de komende twee verschijnen in de zomer en winter. 'Ik ben na al jullie positieve reacties overdonderd en ben er nog meer van overtuigd dat dit magazine er mág zijn. Uiteraard ga ik jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, want ook deze edities beloven een waar feestje te worden', schrijft Miljuschka zaterdag op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Miljuschka Witzenhausen deelt foto gezwollen lip na bijensteek

Net als bij de eerste editie dienen de tijdschriften van tevoren te worden gereserveerd. "Ik laat namelijk alleen het aantal magazines drukken die besteld zijn; zo voorkomen we samen onnodige verspilling van papier."

Ook in de nieuwe magazines is eten het centrale thema. "Ik beloof jullie dat de komende edities weer om van te smullen zijn, vol met talloze nieuwe recepten, culinaire tips en persoonlijke verhalen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore