Entertainment

Rosanna over OnlyFans: 'Willen mijn tampons kopen voor 800 euro'

11 april 2021 08:57 Aangepast: 11 april 2021 09:37
Rosanna en Niels OnlyFans Uncovered Beeld © RTL / Videoland

In de nieuwe Videoland-documentaire 'OnlyFans Uncovered' bieden 's lands bekendste sterren van het platform een kijkje in hun leven en bijzondere carrière. Zo ook voormalig 'Temptation Island'-realityster Rosanna Voorwald (29). Samen met haar vriend verdient ze klauwen met geld door de vreemdste verzoeken in te willigen.

"Echt vies"

Dat vertelt ze in de eerste van drie afleveringen. Zo wordt ze gefilmd terwijl ze een gedragen string op de post doet. Daar is schijnbaar nogal wat vraag naar. "Ik had een foto gepost op OnlyFans waar ik deze string aan had", legt ze uit. "Een fan wilde hem heel graag kopen", vertelt ze, waarna ze de envelop dicht likt. Hiermee heeft Rosanna 300 euro verdiend.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoveel verdienen Rosanna en Niels met hun OnlyFans-account

"Af en toe vind ik het maar een raar idee dat mannen ondergoed van Rosanna zouden willen kopen", vertelt haar vriend Niels. "In het begin dacht ik: what the fuck? Maar nu, lekker boeiend. Je verdient er lekker geld mee."

Als je de onderbroekendeal al bizar vindt, wil je vast niet horen wat voor vreemde verzoeken ze nog meer krijgt op het platform. "Ze willen zelfs mijn tampons kopen. Echt vies. Voor 800 euro, een gebruikte tampon. Dat doe ik niet, hoor."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze bekende koppen geven op Videoland inkijkje in OnlyFans-leven

Er ontstond in Nederland nogal wat ophef toen bleek dat voormalig soapie Ferry Doedens Meerdijk inruilde voor een carrière als OnlyFans-ster. Inmiddels interesseert het commentaar over zijn nieuwe carrièrepad hem geen ruk meer, zo laat hij merken in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore