Ga naar de inhoud
Entertainment

Louisa Janssen trekt door het land om te helpen opruimen

'Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen' Beeld © TLC

Louisa Janssen (36) en haar partner Rowan (36) steken de handen uit de mouwen voor het nieuwe seizoen van 'Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen' bij TLC. Het koppel gaat heel Nederland door om mensen te helpen met schoonmaken en zoekt daarvoor nog kandidaten.

Het wordt weer een hysterische bende in Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen. Het stel gaat soppen, zuigen, opruimen en poetsen in het nieuwe seizoen van het programma. Met hun schoonmaakkar in de achterbak trekken ze heel Nederland door om hun diensten aan te bieden. Louisa en Rowan houden erg van een strak en brandschoon huis en zouden dat ook graag bij anderen thuis zien. 

Louisa
Lees ook:
Louisa Janssen en Rowan vieren verjaardag van zoontje

Voor het programma ontmoeten ze bewoners die vanwege uiteenlopende redenen niet meer in staat zijn om hun huis op orde te maken, laat staan te houden. Louisa en Rowan schieten te hulp: niet lullen maar poetsen! Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen is nog op zoek naar deelnemers. Die kunnen zich hier aanmelden. 

Louisa doet niets liever dan mensen weer aan het lachen maken. Dat deed ze ook bij Niek, die het net niet tot het einde van De Bachelorette wist te schoppen. In de video hieronder zie je hoe Louisa's bezoekje eraan toeging.

Louisa Laat Ze Weer Lachen: de waarheid over De Bachelorette-finale

06:20