Entertainment

Freek Bartels en vriend uit elkaar

09 april 2021 12:06 Aangepast: 09 april 2021 12:37
Freek Bartels Beeld © ANP

Musicalster Freek Bartels (34) heeft geen relatie meer met Mick. Dat vertelt hij in gesprek met 'De Telegraaf'. De twee hebben elkaar leren kennen via Tinder, maar hebben na een paar jaar besloten om er een punt achter te zetten.

"Nee, die is over. Tja, de dingen lopen soms zo"

Over de breuk vertelt Freek kort: "Nee, die is over. Tja, de dingen lopen soms zo. Daar wil ik verder ook niet over uitweiden."

Eerder vertelde hij aan JAN: "Het is heerlijk om dingen waarover ik twijfel aan hem voor te leggen, hij kan iets heel helder uitleggen en is veel zakelijker dan ik, maar het is vooral fijn te merken dat ik mijn werk 's avonds even kan laten liggen. Waarom zou ik nu door mijn script bladeren?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Freek Bartels staat open voor het vaderschap

Overigens zal zijn kinderwens als single zijnde niet veranderen: "Ik heb geen diepgewortelde kinderwens, maar als mijn partner die wel zou hebben, dan sta ik daarvoor open. Ik geniet nu vooral van de kinderen van vrienden en familie. Heerlijk vind ik dat, maar ik ben stiekem ook altijd wel weer blij als ik aan het einde van de middag weg kan gaan. Wel de lusten, niet de lasten.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Freek Bartels speelt Jezus in The Passion

Freek Bartels en ex Mick Freek Bartels en ex Mick

Onlangs speelde Freek nog de rol van Jezus in The Passion. Hij kreeg veel lof voor zijn vertolking en zijn telefoon ontplofte dan ook, zoals je in de video hieronder ziet. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore