Ga naar de inhoud
Entertainment

Robert De Niro oorspronkelijk gecast voor rol Tom Hanks in Big

Beeld © ANP

De hoofdrol die Tom Hanks (64) in de film 'Big' uit 1988 speelde was oorspronkelijk weggelegd voor Robert De Niro (77). Dat verklapte Elizabeth Perkins (60), de tegenspeelster van Hanks, in een interview met talkshowhost Andy Cohen (52) in zijn programma 'Whatch What Happens Live with Andy Cohen'.

"Het ging uiteindelijk niet door omdat het niet uit kwam met z'n agenda, dus toen zijn ze voor Tom Hanks gegaan"

"Robert De Niro was oorspronkelijk gecast voor de rol van Josh in de film Big", zegt Elizabeth, die naar het schijnt wel samen met de De Niro enkele opnames heeft gedaan. "Het ging uiteindelijk niet door omdat het niet uit kwam met z'n agenda, dus toen zijn ze voor Tom Hanks gegaan."

Tom
Lees ook:
Tom Hanks 'wacht op zijn beurt' voor coronavaccin

Big vertelt over het jongetje Josh. Hij wil groot worden en door een magische wensmachine op de kermis is hij ineens de volgende ochtend een volwassene. Hoe de film met Robert De Niro in de hoofdrol is, zullen we nooit weten. Maar Elizabeth denkt in ieder geval dat het een minder geschikte familiefilm zou zijn geworden. "De Niro was wat zwaarmoediger. Het leek met hem meer op een horrorfilm. Met Tom Hanks voelde het veel lichter aan."

Robert
Lees ook:
Robert De Niro en Mike Myers samen in nieuwe film