Ga naar de inhoud
Entertainment

Leco van Zadelhoff deelt verbluffende metamorfose Caroline Tensen

Leco van Zadelhoff en Caroline Tensen Beeld © Instagram @carolinetensen

Stylist Leco van Zadelhoff (52) heeft presentatrice Caroline Tensen (57) een ware metamorfose gegeven! Het verbluffende resultaat is te zien op een voor- en na-foto op zijn Instagram-account.

"Welkom in de wondere wereld van haar en make-up"

Leco vindt het heel stoer dat Caroline haar gezicht zo bloot durft te geven. 'Welkom in de wondere wereld van haar en make-up. En wat super tof dat Caroline Tensen haar voor en na wil delen. Dit is haar en make-up gefotografeerd via de make-upspiegel (dus geen filter), wel een lekker lampje!' 

Leco
Lees ook
Leco legt uit hoe hij Caroline Tensen oplapte na val van fiets

Ook veel volgers zijn onder de indruk van Leco's styling: 'Zo fijn dit! Geeft een inkijkje en blijkt dat het bij elke vrouw wonderen doet, een mooie make-up. Maar vooral als je zo leuk als Caroline van jezelf al bent!', 'Prachtig! Ik wil ook een Leco!' en 'Zo'n mooi vak. Ik doe ook make-up adviezen in de winkel. Zo leuk om met een paar producten een frisse look te toveren', valt er zoal te lezen. 

Caroline
Lees ook
Caroline Tensen trekt boetekleed aan na blunder in Wie Ben Ik?

Momenteel is Leco elke woensdag te zien in het RTL-programma Chantals Beauty Camper, waar hij elke week een andere kandidaat een spectaculaire make-over geeft. Hoe hij dat precies doet en waar hij zijn inspiratie vandaan haalt, zie je in de video hieronder. 

Chantals Beauty Camper vertrekt: 'We zetten mensen in hun kracht'

02:29