Entertainment

Kim Kardashian voorspelt meer miljardairs in de familie

08 april 2021 03:05 Aangepast: 08 april 2021 07:46
Kardashians Beeld © ANP

Volgens Kim Kardashian (40) zullen haar jongere halfzusje Kylie Jenner (23) en zij niet de laatste miljardairs zijn in de familie. Voor de camera's van 'TMZ' antwoordde ze woensdag op de vraag wie uit het bekende gezin ze nog meer die mijlpaal ziet bereiken "allemaal".

Eerder deze week maakte zakentijdschrift Forbes bekend dat het Kim had toegevoegd aan de miljardairslijst van het blad. De 40-jarige bouwde haar vermogen op met haar twee bedrijven, cosmetica-onderneming KKW Beauty en SKIMS, dat gespecialiseerd is in corrigerend ondergoed. Ook met realityserie Keeping up with the Kardashians, haar belang in app Kim Kardashian Hollywood en gepersonaliseerde emoji's verdiende ze een aardige som geld.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Na Kylie is ook Kim Kardashian officieel miljardair

Naast Kim en Kylie bestaat het gezin uit zussen Kourtney en Khloé Kardashian en Kendall Jenner en moeder Kris Jenner. Kendall werkt al jaren als succesvol model, Kourtney heeft een lifestyleplatform en Khloé richtte onder meer kledingmerk Good American op. Kris verdiende haar geld tot voor kort vooral als 'momager' van het stel, maar bracht onlangs daarnaast ook een merk schoonmaakmiddelen uit samen met Chrissy Teigen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore