Entertainment

'Regé-Jean Page niet gecast in Krypton vanwege huidskleur'

08 april 2021 02:06 Aangepast: 08 april 2021 09:41
Regé-Jean Page Beeld © ANP

'Bridgerton'-ster Regé-Jean Page (31) was voor zijn grote doorbraak in de running voor een rol in Superman-serie 'Krypton', maar werd uiteindelijk niet gekozen vanwege zijn huidskleur. Dat beweren bronnen tegenover 'The Hollywood Reporter'.

"Lezen over deze conversaties doet nu niet minder pijn dan het toen deed"

Het inmiddels alweer gecancelde Krypton speelde zich af 200 jaar voor de geboorte van Superman. Page had auditie gedaan voor de rol van de opa van de superheld, maar een van de producenten zou niet met hem verder hebben gewild omdat hij liever een acteur wilde die leek op Henry Cavill. Die witte acteur speelde Superman in recente films rond dat personage, die losstaan van serie Krypton.

Zonder Krypton specifiek te noemen, leek Page woensdag te reageren op de geruchten. Op Twitter liet hij weten: "Lezen over deze conversaties doet nu niet minder pijn dan het toen deed. De verklaringen zijn nog pijnlijker, om eerlijk te zijn. Maar ik blijf mijn ding doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Regé-Jean Page vertelt zelf waarom hij niet meer te zien is in Bridgerton

Afgelopen week werd bekend dat Page niet terug zal keren in het tweede seizoen van Bridgerton. Zijn naam zingt inmiddels rond als kandidaat voor de rol van James Bond in de komende films.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore