Ga naar de inhoud
Entertainment

Linda Hakeboom brengt update: 'Toch nog halfjaar chemo'

Linda Hakeboom Beeld © ANP

Linda Hakeboom (35) vertelt op Instagram dat ze weer een stapje verder is in haar ziekteproces. Ze heeft samen met haar artsen besloten om nog een halfjaar chemotherapie in pilvorm te nemen: 'Alles wat ik nu kan doen ga ik gewoon doen. Want liever nog een halfjaar langer bijwerkingen, dan dat ik hier ooit weer in terechtkom.'

"Alles wat ik nu kan doen ga ik gewoon doen"

Linda vertelt dat ze zich een tijdje niet op Instagram heeft laten zien omdat haar pet er niet naar stond. Toch geeft ze haar volgers nu een korte update na het ziekenhuisbezoek van gisteren, waar is besloten dat ze nog een halfjaar verder gaat met chemo. "Het was een beetje op het randje, want ze hebben heel weinig kwaads gevonden. Maar ze zeggen toch: op mijn leeftijd en bij mijn type kanker willen ze er alles aan gedaan hebben om te voorkomen dat het ooit terugkomt."

"Hoe rot ik dat ook vind", gaat ze verder op Instagram Stories, "Ik ben het daar natuurlijk wel helemaal mee eens. Alles wat ik nu kan doen ga ik gewoon doen. Want liever nog een halfjaar langer bijwerkingen dan dat ik ooit weer hierin terechtkom. Dat is natuurlijk nooit uitgesloten, maar ik verklein de kans er gewoon mee. Dus dat ga ik doen."

Gemengde
Lees ook:
Gemengde gevoelens voor Linda Hakeboom na uitslag operatie

Linda sluit af door te vertellen dat het idee wel weer even wennen is voor haar. Bovendien heeft ze nog veel aan haar hoofd: "Ik ben me nu eigenlijk beetje aan het voorbereiden op een maand bestralingen. Dat is iedere dag in het ziekenhuis. Daarna moet ik weer even aansterken en dan ga ik beginnen met die tabletten."

Zieke
Lees ook:
Zieke Linda Hakeboom roept op voorbeeld te nemen aan Bibian Mentel