Ga naar de inhoud
Entertainment

Regé-Jean Page vindt James Bond-geruchten een 'hele eer'

Regé-Jean Page in 'Bridgerton' en Daniel Craig in 'Casino Royale' Beeld © Netflix/MGM

Hoewel hij niet terug zal keren voor het tweede seizoen van 'Bridgerton', lijkt het er steeds meer op dat de fans van Regé-Jean Page (31) zich kunnen verheugen op een andere glansrol van de acteur. De Netflix-hartendief wordt namelijk getipt als de opvolger van Daniel Craig (53) in de 'James Bond'-filmreeks.

"Ah, het welbekende B-woord"

Van hertog van Hastings in Bridgerton naar 007 in James Bond? Regé-Jean is één van de kopstukken in de race om Daniel Craig te vervangen als de belangrijkste spion van Groot-Britannië. "Ah, het welbekende B-woord", reageert de acteur wanneer de Britse krant The Mirror hem vraagt naar de aanhoudende geruchten. "Als je Brits bent en je doet iets wat opvalt bij kijkers, dan gaan mensen hier natuurlijk gelijk over speculeren." 

Regé-Jean
Lees ook:
Regé-Jean Page vertelt zelf waarom hij niet meer te zien is in Bridgerton

"Ik vind het een hele eer dat ik in het rijtje voorbijkom", gaat Regé-Jean verder. Maar verder laat de Bridgerton-acteur het allemaal in het midden. Het is niet de eerste keer dat hij inging op de geruchten. "Het internet staat bol van dit soort dingen en dit is één van de leukste roddels die er rondgaat", vertelt hij al eerder aan Jimmy Fallon. Bookmakers wedden al een tijdje wie de volgende James Bond gaat worden en Regé-Jean staat hoog op het lijstje. Idris Elba, Tom Holland, Cillian Murphy, Tom Hardy, James Norton, Robert Pattinson en nog vele anderen zouden ook in de running zijn. Daarnaast wordt er gesproken over een vrouwelijke James Bond. 

Wegzwijmelen:
Lees ook:
Wegzwijmelen: Regé-Jean uit Bridgerton leest slaapverhaaltje voor

Bridgerton betekende de wereldwijde doorbraak voor Regé-Jean. Helaas zal de acteur niet terugkeren in de Netflix-show, maar hij zal geheid blijven schitteren in nieuwe projecten. De Brit moet wel erg wennen aan alle aandacht die hij krijgt nu hij beroemd is. In de video hieronder zie je waarom hij 'bang' is voor de roddelpers. 

Bridgerton-ster Regé-Jean Page is bang voor roddelpers

02:02