Entertainment

Duncan zet zijn woonplaats op de kaart in show van Ellen

07 april 2021 08:20 Aangepast: 07 april 2021 09:19
Duncan Beeld © ANP

Duncan Laurence (26) koos er heel bewust voor het nummer 'Arcade' voor de show van Ellen DeGeneres (63) op te nemen in Hellevoetsluis, de stad waar hij opgroeide. Dat vertelde hij woensdagochtend in het Radio 1 Journaal. De songfestivalwinnaar zat dinsdag in het goedbekeken programma van Ellen.

"Door corona is het onmogelijk om daarheen te reizen"

"Door corona is het onmogelijk om daarheen te reizen", vertelde Laurence. "Maar we hebben ervoor gekozen het lied hier op te nemen. We hebben heel bewust gekozen voor Hellevoetsluis, de stad waar ik ben opgegroeid. Het is de small town waar ik in het lied over zing. Het leverde ook mooie, ijzig blauwe beelden op: ik achter de piano, bij de vuurtoren."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Nieuwe single Duncan Laurence tijdens songfestival in première

De zanger is trots en vereerd om bij "zo'n iconisch iemand op Amerikaanse tv" te gast te zijn geweest. "Het lijkt nu best snel te gaan in de VS, ik krijg steeds updates. Ik zou heel graag nu naar dat grote Amerika willen gaan: ik wil het zien, proeven, voelen! Hopelijk kan dat heel snel."

Eerder zorgde Hellevoetsluis in een gesprek in The Today Show ook voor veel hilariteit. Presentator Craig Melvin probeerde de naam van de stad uit te spreken en op een kaart van Nederland lag de vestingstad gemarkeerd ter hoogte van Haarlem.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore