Entertainment

Altijd al in Flikken Rotterdam willen spelen? Dit is je kans!

06 april 2021 12:20
Flikken Rotterdam Beeld © Flikken Rotterdam/AVROTROS

Schuilt er in jou een ware acteur of actrice? Dan zoekt 'Flikken Rotterdam' jou! De spannende politieserie heeft namelijk dringend figuranten nodig voor het vijfde seizoen.

De opnames van het nieuwe seizoen gingen afgelopen februari al van start, maar figuranten zijn nog altijd van harte welkom. De vijfde reeks van de spin-off van de populaire series Flikken en Flikken Maastricht moet naar verluidt dit najaar te zien zijn op televisie. Wie weet wel met jou!

Als je een rolletje wil bemachtigen in het tv-programma zijn er wel een paar kleine dingen waar je rekening mee moet houden. Zo vinden de opnames plaats in Rotterdam en omstreken en zijn de draaidagen vaak van vroeg in de morgen, tot laat in de avond. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Flikken Rotterdam krijgt nieuw seizoen

Flikken Rotterdam was in januari 2016 voor het eerst te zien op televisie en is een spin-off van Flikken Maastricht. Ortál Vriend, Maartje van de Wetering, Huub Stapel, Cees Geel en Mark van Eeuwen nemen de hoofdrollen in deze spannende politieserie voor hun rekening. Met de havenstad als decor gaan zij gezamenlijk de strijd aan tegen de criminaliteit. Van de Rotterdamse misdaadserie zijn tot nu toe vier seizoenen gemaakt. In november 2019 werd de laatste aflevering van reeks vier uitgezonden.

Lijkt het jou leuk om als figurant mee te doen met Flikken Rotterdam? Vul dan het formulier in.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mark van Eeuwen over zijn werk achter de schermen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore