Entertainment

André bij Monique thuis aan de paasbrunch met kleine Dre

05 april 2021 12:26
Beeld © ANP

Het paasweekend is bomvol gepland voor André Hazes (27). Nadat hij Eerste Paasdag vierde met de familie van Soelen, die hem bijstaan in moeilijke tijden, is hij inmiddels in zijn oude huis aan tafel geschoven voor een paasbrunch met kleine Dre. Dat laat hij zien met een foto op Instagram.

Sinds de breuk met Monique krijgt André van Sarah en haar familie onderdak aangeboden in hun riante woning. Dat weerhoudt hem er echter niet van om de nodige tijd met zijn zoon door te brengen die op zijn beurt met zijn moeder in het ouderlijk huis is blijven wonen. De feestdagen worden 'gewoon' samen doorgebracht, zo blijkt uit het kiekje dat de zanger op social media deelt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André en Monique zetten eerste stappen in verzoening

De eerste publiekelijke stappen tot een verzoening zijn inmiddels gezet door Monique en André. Hoe het nu zit tussen de zanger en Sarah is nog niet bekend. Volgens Dré hebben de twee géén relatie, maar is het wel 'een heel leuk wijf'. "Ik ben een jongen die niet goed alleen is, dus ik sluit niks uit", aldus de zanger in gesprek met RTL Boulevard. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore