Entertainment

BN'ers laten zich van hun paasbeste kant zien op Instagram

04 april 2021 13:55 Aangepast: 04 april 2021 17:48
Beeld © Instagram @kirsten_schilder Instagram @jeroenvanderboom Instagram @marijke_helwegen_officieel

Bekende Nederlanders delen op sociale media diverse kiekjes van onder meer geschilderde paaseieren en uitgebreide ontbijtjes, ten teken dat ook zij Pasen vieren.

'Vrolijk Pasen allemaal!', schrijft Jan Smit op Instagram. Daarbij deelt de Volendamse zanger een foto van een versierd paaseitje. Ook zangeres Ilse DeLange deelt een afbeelding van een eitje met vrolijke paaswensen erbij.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Kees Tol over ruzie met Jan Smit: 'Op betere voet verder'

Patty Brard viert het paasweekend dit jaar in Amsterdam. 'Normaal gesproken altijd op Ibiza, maar we denken het Ibiza zonnetje er gewoon bij!', schrijft de presentatrice op Instagram bij een afbeelding van een rijkelijk gedekte tafel met onder meer chocolade paashazen en alcoholvrije cocktails.

Ook Olcay Gulsen wenst haar volgers een fijne Pasen. 'Ik ga gezellig naar mijn lieve schat Ruud', schrijft de vriendin van de NPO Radio 2-dj op haar Stories. Eerder werd bekend dat Ruud de Wild nog een paar dagen in het ziekenhuis moet blijven na complicaties na een darmoperatie wegens darmkanker.

Olcay Gulsen Olcay Gulsen
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olcay over tijdelijke breuk met Ruud: 'Hij schreef over zijn liefdesverdriet'

Voor Nick Schilder en zijn gezin staat Pasen in het teken van een verkleedfeestje. De zanger deelt een kiekje van zijn gezin, waarbij zijn vrouw Kirsten verkleed als paashaas te zien is. 'Vrolijk Pasen', schrijft de zanger van het Nick & Simon-duo.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nick Schilder proefkonijn voor corona-armband: 'Was getriggerd'

En zo zijn er nog wel meer BN'ers die vandaag hun Paasbest doen op de socials.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore