Entertainment

Aan deze eis moet de kleding van Tatta in Mocro Maffia voldoen

03 april 2021 17:07
Beeld © Videoland

Denk je aan Tatta, dan denk je aan die Nederlander met het luie oog in 'Mocro Maffia' die je in iedere scène in een joggingpak kunt uittekenen. In gesprek met Andy van der Meijde (41) vertelt acteur Robert de Hoog (32) dat hij voor het aanvang van ieder seizoen één belangrijke eis heeft wat zijn kleding betreft.

"Ik zeg standaard: 'Sowieso het nieuwste shirt van Ajax'"

Robert heeft een flinke vinger in de pap als het gaat om zijn personage in de hitserie Mocro Maffia. Zo bedacht hij dat een lui oog het kenmerk van Tatta moest worden en dat Joey, gespeeld door acteur Sjoerd Fleur, zijn broertje moest spelen. Daarnaast gaan zijn personage en het Ajax-shirt hand-in-hand. 

In de video met Andy vraagt een fan van de serie Robert naar de shirts. "In de serie loop je vaak in het mooiste van Nederland. Van de mooiste club. Ben je zelf ook fan van de club?" vraagt de fan. Robert: "Voor ieder seizoen hebben we een kleding doorpas. Dan zie je welke kleding je krijgt. En ik zeg standaard: 'Sowieso het nieuwste shirt van Ajax'." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Robert de Hoog gooit er een terugblik in van 'Young Tatta'

Verder kan Robert nog niet te veel vertellen over het vierde seizoen, waar fans overigens al naar smachten sinds de laatste aflevering is uitgezonden. Momenteel wordt het script gemaakt, aldus de acteur. Wanneer het filmen van start gaat, is nog onbekend. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog wordt vader

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore