Entertainment

Date in LLDL neemt bijzondere wending als tantra geopperd wordt

02 april 2021 14:24
Beeld © SBS

De makers van 'Lang Leve de Liefde' zorgen iedere keer weer voor een bijzondere match. Zo ook in de aflevering van vanavond, waarin Bas en Pauline elkaar beter leren kennen.

"Als je vrouw bent, ontvang je meer, zeg maar"

Dat de gekoppelde mensen snel de diepte ingaan is tijdens de afleveringen van Lang Leve de Liefde wel gebleken. Hoewel Bas en Pauline waarschijnlijk anders denken over... diepgang. Als zij hem vraagt of hij nooit jaloers is dat vrouwen veel meer kledingopties hebben, krijgt ze een verrassend antwoord.

"Seks, denk ik", luidt het antwoord op de vraag waar hij wel jaloers op is. "Als je vrouw bent, ontvang je meer, zeg maar. Daar heb ik weleens over nagedacht. Over hoe dat zou zijn." De rest van het gesprek kun je ongetwijfeld zelf wel invullen. Het hele fragment bekijk je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Frikandel speciaal'-meisje krijgt passende wijn van date in LLDL

Pauline laat zich in ieder geval niet afschrikken door het eerlijke antwoord van haar match. "Tantra is daar een heel mooi ontdekkingspad in", oppert ze nog. In geuren en kleuren vertelt ze erover, maar Bas lijkt bij het woord 'tantra' al af te haken. Hoe de date hen verder vergaat zie je vanavond in Lang Leve de Liefde om 19.00 uur op SBS6.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lang Leve de Liefde-kandidaten Eef en Margriet gaan trouwen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore