Ga naar de inhoud
Entertainment

Meedoen aan Lingo is de grote wens van Sanne Hans

Beeld © ANP

Ze werkt al een tijdlang naast haar muziekcarrière in de televisiewereld, maar Sanne Hans (36) heeft stiekem nog een grote wens op dat vlak. De zangeres bekent vrijdag in het 'AD' dat ze heel graag een keer mee zou willen doen aan spelshows 'Lingo' en 'Met Het Mes Op Tafel'.

"Dat zijn programma's die ik elke dag kijk"

"Dat zijn programma's die ik elke dag kijk", verklaart de Miss Montreal-zangeres zich nader. Afgezien van die droom, wil ze alleen televisie maken die muziek-gerelateerd is. Zoals The Voice Kids, waarin ze ook in het nieuwe seizoen dat vrijdag van start gaat weer coach is.

"Wat zo tof is aan The Voice Kids: al die kinderen zijn supervrolijk, iedereen is vriendjes met elkaar. Ik voelde nergens dat er bijvoorbeeld druk van thuis achter zat om mee te doen. Als het aan mij ligt, doe ik dit nog heel lang."

Sanne
Lees ook:
Sanne Hans stapt over op Nederlandstalig: 'Het is alles wie ik ben'

Sanne is ook in haar tweede seizoen bij de talentenjacht weer erg enthousiast over de jonge muzikanten die ze om zich heen heeft verzameld. "Ik heb een team: niet normaal zo goed. Ik heb weer zoveel gejankt op die stoel. Het was magisch. En nee, dat zou ik niet zeggen als ik dat niet echt vond."

Sanne
Lees ook:
Sanne Hans over Beste Zangers-hit: 'Raakte me'