Ga naar de inhoud
Entertainment

Gemengde gevoelens voor Linda Hakeboom na uitslag operatie

Linda Hakeboom Beeld © ANP

Het is een week geleden dat Linda Hakeboom (35) is geopereerd en vandaag heeft ze de uitslag gekregen. Er is zowel goed als minder goed nieuws voor de presentatrice, laat ze weten op Instagram.

"Waarom zitten die paar celletjes daar nog?"

De tumor en uitzaaiingen zijn in principe weg, maar er zijn helaas toch nog een paar kankercellen gevonden. Volgens Linda werd haar verteld dat dat goed nieuws is, maar ze hoorde vooral 'dat er nog wat zit' en dat maakt haar onzeker, schrijft ze. 'Waarom zitten die paar celletjes daar nog? En wat als die van de zomer denken: wij gaan er eens even een festivalletje van maken?'

Ze legt uit dat het traject een gekke rit is. 'Ik schreef vandaag aan een vriend: 'Met af en toe heus ook rustige landweggetjes, maar vandaag ben ik met 120 langs een klif gereden'. Want zo voelt zo'n uitslaggesprek.'

Zieke
Lees ook:
Zieke Linda Hakeboom roept op voorbeeld te nemen aan Bibian Mentel

Aan LINDA. vertelt de presentatrice, die voor dezelfde site ook een vlog bijhoudt over haar kankertraject: "Het zijn er bizar weinig, maar het is toch jammer. Helemaal met deze ziekte en mijn type kanker, dat een agressieve vorm is." De komende maand zal Linda iedere dag bestraald worden. "Dat wist ik al en het is prima, je doet wat je moet doen."

Laatste
Lees ook:
Laatste chemo Linda Hakeboom zit erop: 'Kan het niet geloven'

Het proces is een rollercoaster voor Linda, zei ze eerder bij RTL Boulevard. In de video hieronder vertelt ze over lastige keuzes die ze moet maken.

Linda Hakeboom gaat hard achteruit: te zware opgave

01:46