Entertainment

Laatste rol overleden Naya Rivera in animatiefilm Batman

01 april 2021 02:30 Aangepast: 01 april 2021 07:43
Naya Rivera Beeld © Getty Images

Naya Rivera heeft een stem ingesproken voor de nieuwe animatiefilm 'Batman: The Long Halloween'. De in juli overleden actrice is in de film te horen als Catwoman. Het is voor zover bekend de laatste rol waar ze aan gewerkt heeft.

Volgens studio DC had Naya al haar tekst al ingesproken voor haar dood afgelopen zomer, en hebben de makers daardoor geen wijzigingen hoeven aanbrengen. De film is het eerste van twee delen, het is nog niet duidelijk of het personage van de Glee-actrice terugkeert in een vervolg.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex-man Naya Rivera stapt naar de rechter voor schadevergoeding

Jensen Ackles van Supernatural sprak voor de film de rol van Bruce Wayne en zijn alter ego Batman in en Josh Duhamel is in de film te horen als Harvey Dent. Batman: The Long Halloween, Part One heeft nog geen releasedatum, maar komt waarschijnlijk in het voorjaar of de zomer uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cast Glee start inzamelingsactie uit naam Naya Rivera

Naya verdronk tijdens een boottochtje op Lake Piru in de buurt van Los Angeles. De 33-jarige was dagenlang vermist, nadat haar vierjarige zoontje Josey alleen op de boot was aangetroffen. Het jongetje wist aan de politie te vertellen dat de twee aan het zwemmen waren toen de boot door de wind begon te schommelen. Naya kreeg haar zoon aan boord maar verdween zelf onder water.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Naya Rivera schreeuwde om hulp vlak voor ze verdronk

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore