Entertainment

Fans starten klopjacht op verkrachter Demi Lovato

31 maart 2021 17:51
Demi Lovato Beeld © Getty Images

In haar YouTube-documentaire 'Dancing with the Devil' vertelt Demi Lovato (28) eerlijk over haar overdosis, hevige drugsgebruik en het seksuele misbruik dat ze heeft meegemaakt. Bovendien vertelde de zangeres dat ze op haar vijftiende ontmaagd was tijdens het filmen van de Disney-film 'Camp Rock' en dat ze achteraf pas besefte verkracht te zijn door diegene. Hoewel Demi niet wil vertellen wie de dader is, doen haar fans er alles aan om de onderste steen boven te krijgen.

"Ben ik de enige die denkt dat Demi's verkrachter Joe wel moet zijn?"

Demi was aan het daten met iemand op de Camp Rock-set. De zangeres had nog geen seks gehad en vertelde hem dat ze er 'nog niet klaar voor' was. "Maar daar trok hij zich niets van aan", legt ze uit in haar YouTube-docu Dancing with the Devil. "Ik heb mensen verteld over wat er gebeurd was, maar hij kwam er niet door in de problemen. Hij werd ook niet uit de film gehaald. Er gebeurde niets en ik moest hem elke dag zien." Wie haar verkracht heeft toen ze 15 was, wil Demi niet vertellen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Demi Lovato: 'Ik ben pan-seksueel en trots ervoor uit te komen'

Dat Demi het niet wil zeggen, doet haar fans niets. Er wordt inmiddels druk gespeculeerd over wie de mogelijke verkrachter kan zijn. Omdat de zangeres ná de opnames van Camp Rock een relatie kreeg met haar tegenspeler Joe Jonas, wordt zijn naam vaak genoemd als verdachte. 'Ben ik de enige die denkt dat Demi's verkrachter Joe wel moet zijn?' vraagt één Twitteraar zich af. En dat is zeker niet het geval, veel fans denken namelijk dat hij de dader is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Demi Lovato 'hield zichzelf voor de gek' met eerdere verloving

Anderen nemen het juist op voor Joe. 'Het is overduidelijk dat hij niet is. Ze datete Joe ná de verkrachting. En uit wat ze zei in de documentaire blijkt wel dat ze dat niet zou hebben gedaan als hij haar verkrachter was', denkt één fan. 'Hij heeft niets verkeerd gedaan. Ze waren jarenlang bevriend. Daarnaast zei ze dat de persoon in kwestie geen showbizz-carrière meer heeft en Joe is nog altijd succesvol', aldus een ander. Demi en Joe's broertje Nick hebben zelfs nog een tournee gedaan samen, dus het lijkt inderdaad onwaarschijnlijk dat de JoBro de dader is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Demi Lovato gebruikt medicijn om terugval te voorkomen

Ook over de overdosis die haar bijna het leven kostte, is Demi bijzonder openhartig. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore