Entertainment

Ryanne van Dorst wil haar naam veranderen: 'Past niet bij mij'

31 maart 2021 17:20 Aangepast: 31 maart 2021 17:27
Ryanne van Dorst Beeld © ANP

'Veronica Magazine' heeft Ryanne van Dorst (37) deze week gestrikt voor een interview, en Ryanne zou Ryanne niet zijn als ze daarin niet wat eh verrassende uitspraken doet. Zo heeft ze een unieke bucketlist en zou ze haar naam wel willen veranderen.

"Ik wil een naam kiezen die bij mij past"

Als haar wordt gevraagd wat ze aan zichzelf wil veranderen, antwoordt ze stellig: "Mijn naam. Ik wil een naam kiezen die bij mij past. Ik vind Ryanne niet bij mezelf passen."

Ook zegt ze dat ze met Stefano Keizers wel een beschuitje zou willen eten. "Die vind ik heel leuk. Het is gewoon een heel grappige vent met veel zelfspot. Daar hou ik van."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Martien over Ryanne van Dorst: 'Zij is zo'n brutaal meisje'

Volgens Ryanne zijn er wel 'duizend dingen' die op haar bucketlist staan en die ze dus nog wil doen in haar leven, maar toch noemt ze er een aantal op: "Ik wil nog een pelgrimsroute lopen, ik wil nog een reis maken op een piratenschip, ik wil heel goed Spaans leren praten, ik wil met een aanhangwagen leren rijden. Om gek van te worden."

Veronica Magazine, met daarin het hele interview met Ryanne, ligt vanaf vandaag in de winkel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ryanne van Dorst: 'Mensen liepen met een boog om me heen'

Ryanne zat onlangs in de TV Kantine en gaf aan Ivo Niehe een rondleiding in haar huis. De video zie je hieronder...inclusief nog een aantal verrassende uitspraken.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore