Ga naar de inhoud
Entertainment

Zijn Zayn Malik en Gigi Hadid in het geheim getrouwd?

Zayn Malik Beeld © Getty Images

De geruchtenmachine draaide na een uitspraak van Ingrid Michaelson (41) overuren. Nadat de singer-songwriter via een livestream met haar volgers deelde dat Zayn Malik (28) en Gigi Hadid (25) in het geheim getrouwd zouden zijn, werd het onderwerp al snel trending op Twitter. Na veel verwardheid en geruchten, is er dan nu eindelijk duidelijkheid.

'Voor zover ik weet, is hij niet getrouwd'

Via een livestream op haar Patreon - een Amerikaans lidmaatschapsplatform waarmee artiesten en makers op een makkelijke en veilige manier betaald kunnen worden - verwees Ingrid naar het koppel alsof ze getrouwd zouden zijn. Dit deed de alarmbellen rinkelen bij de fans, aangezien Zayn en Gigi zelf niks hierover hadden gezegd. Nu neemt de zangeres haar woorden terug. 'Voor zover ik weet, is hij niet getrouwd', laat ze weten op Instagram. 'Het was een fout. Het spijt me heel erg.'

Gigi
LEES OOK:
Gigi Hadid maakt eindelijk naam van dochtertje bekend

En omdat Ingrid de laatste tijd nauw met Zayn samenwerkt, namen de kijkers van deze livestream de toevallige verspreking erg serieus. 'Zayn is married' was namelijk vrijwel meteen trending op Twitter. 'Ik weet dat we nooit een kans zouden maken, maar nu Zayn getrouwd blijkt te zijn, zijn al onze dromen verpletterd', stond onder andere geschreven op het sociale platform. 

Gigi
LEES OOK:
Gigi Hadid pakt werk weer op na zwangerschapsverlof

Gigi plaatste enige tijd na de geboorte van dochter Khai een foto waaruit bleek dat het topmodel weinig moeite had om haar afgetrainde lijntje terug te krijgen. Achter de foto's zat ook een belangrijke boodschap, zo zie je in onderstaande video.

Gigi Hadid post ongelooflijke foto na geboorte baby

00:32