Entertainment

Familie Bibian Mentel vraagt belangstellenden erehaag te vormen

31 maart 2021 11:56 Aangepast: 31 maart 2021 11:58
Bibian Mentel op de rode loper bij het sportgala. Beeld © ANP

De familie van Bibian Mentel heeft zojuist laten weten dat de crematie zaterdagochtend zal plaatsvinden. Omdat er slechts een aantal personen bij het afscheid aanwezig mogen zijn, vragen ze belangstellenden om Bibian op een andere manier een laatste groet te brengen.

"Dat zou Bibian haar wens zijn"

De crematie zal plaatsvinden in het crematorium in Laren. Vanwege de huidige coronamaatregelen mogen er slechts 50 personen bij een uitvaart aanwezig zijn. De familie hoopt daarom dat vrienden, kennissen en geliefden een erehaag kunnen vormen langs de weg. 'Wij vragen iedereen om hierbij wel de coronamaatregelen streng op te volgen. Dat zou Bibian haar wens zijn. Dus ben lief voor elkaar, hou je aan de maatregelen maar laten we met z'n allen een mooie herinnering creëeren.'

Later deze week maakt de familie de route bekend.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Man Bibian Mentel reageert op verlies: 'Verdrietig maar trots'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

BN'ers reageren aangeslagen op overlijden Bibian Mentel

Bibian Mentel overleed afgelopen maandag aan de gevolgen van kanker. Ze was pas 27 toen er voor de eerste keer kanker bij haar werd geconstateerd. Ondanks dat de kanker steeds weer terugkeerde, bleef Bibian positief. Hierdoor werd ze een voorbeeld en inspiratiebron voor velen. De snowboardster is slechts 48 jaar oud geworden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zieke Linda Hakeboom roept op voorbeeld te nemen aan Bibian Mentel

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore