Entertainment

Serena Williams noemt huwelijk met Alexis Ohanian hard werken

30 maart 2021 16:53
Beeld © ANP

In november 2017 zei Serena Williams (39) vol overgave 'ja' tegen Alexis Ohanian (37) tijdens een huwelijksceremonie in New Orleans. Maar dat een huwelijk veel onderhoud vergt, is iets waar ze pas in de jaren daarna achter is gekomen. Dat vertelt ze in gesprek met het Amerikaanse bedrijf Bumble.

"Ik heb geleerd dat liefde een waanzinnig gevoel is"

Met vier Olympische gouden medailles om haar nek en heel wat tennistitels op haar naam zou je denken dat Serena wel weet wat hard werken is. Toch stapte ze niet met die instelling het getrouwde leven in. Als ze één ding heeft geleerd over het huwelijk, dan is het wel dat het niet altijd 'gelukzalig' is. "Maar dat kan het wel zijn als je eraan werkt. (...) Ik heb geleerd dat liefde een waanzinnig gevoel is. Als je de kans krijgt om het te voelen, is dat iets speciaals." Ook over haar dealbreakers is ze uitgesproken: een gebrek aan loyaliteit is echt een no go in haar boekje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Serena Williams neemt het op voor 'onbaatzuchtige' vriendin Meghan

Serena en haar man hebben samen een dochter: Alexis Olympia Jr. De dochter van de tennisser en de mede-oprichter van het forum Reddit is drie jaar oud. "Ik heb altijd geweten dat ik kinderen wilde", vertelt Serena. "Ik wist niet wanneer, maar ik wist wel dat ik op een gegeven moment kinderen wilde." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Serena Williams gooit tweede plaats-prijs weg: 'Niet goed genoeg'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore