Entertainment

Manon Meijers neemt het op voor lange vrouwen: 'Own it!'

30 maart 2021 13:23
Manon Meijers Beeld © ANP

Stylist Manon Meijers (43) begrijpt er weinig van: we hebben het met z'n allen regelmatig over 'body positivity', maar lengte wordt in dat gesprek meestal achterwege gelaten. In de nieuwe 'Beau Monde' springt ze daarom in de bres voor andere 'gazelles'.

"Mijn man vindt het ook fantastisch als ik hakken draag"

Als Manon gevraagd wordt wanneer ze voor de spiegel echt gelukkig was, vertelt ze: "Op mijn vijftiende. Ik was op mijn twaalfde al 1.80 meter, en bleef altijd zitten. Want als ik zou staan, viel het iedereen op hoe lang ik was. En dat wilde ik pertinent niet." 

Dat veranderde toen ze voor de Sneekweek naar de camping ging en gewoon haar blokhakken uit de kast trok. "Kleiner zou ik toch niet worden, dan maar de lucht in had ik besloten. We hebben het nu regelmatig over body positivity, maar lengte wordt in dat gesprek meestal vergeten. Ik zie nog te vaak lange dames met flatjes onder een avondjurk. Zo zonde. Dat komt over als een excuus voor je lengte. Own it!"

Ze vervolgt: "In Italië is het voor mannen een statussymbool om een gazelle te strikken. Mijn man vindt het ook fantastisch als ik hakken draag."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trouwplannen Guus Meeuwis en Manon Meijers volledig in het water

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf morgen in de winkel.

Manons lover Guus Meeuwis vertelde bij RTL Boulevard over zijn liefdesgeluk:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Manon Meijers trekt in bij Guus Meeuwis in Brabant

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore