Ga naar de inhoud
Entertainment

Netflix kondigt releasedatum van tweede seizoen Sky Rojo aan

Sky Rojo Beeld © TAMARA ARRANZ

Het eerste seizoen van 'Sky Rojo' staat nog maar net op Netflix, of de streamingdienst kondigt aan dat een tweede seizoen al besteld is. Er zit nogal wat haast achter, want de releasedatum is al bekend. Goed nieuws voor de fans, want zij kunnen snel doorpakken.

Netflix heeft zoveel vertrouwen in de makers Álex Pina en Esther Martínez Lobato (van La casa de papel) en de cast dat een tweede seizoen van Sky Rojo niet mag uitblijven. Vanaf 23 juli is het nieuwe seizoen wereldwijd te zien op Netflix. Het is wederom bingen geblazen, want de serie bestaat opnieuw uit acht afleveringen die ongeveer 25 minuten duren.

Waarom
Lees ook:
Waarom we aftellen naar de nieuwe La casa de papel: Sky Rojo

In het tweede seizoen van Sky Rojo vechten Coral, Wendy en Gina nog steeds voor hun vrijheid, terwijl ze worden achtervolgd door hun pooier Romeo en zijn handlangers Moisés en Christian. De ontsnapping wordt hierdoor steeds lastiger, maar ze geven niet op: ze vormen nu meer dan ooit een eenheid. Adrenaline en actie is opnieuw de rode draad in dit seizoen. Precies zoals je van de dames gewend bent.

Entertainmentdeskundige Eric de Munck sprak met de cast over het eerste seizoen. De drie vrouwen biechten op dat ze dolgraag naar Amsterdam afreizen voor het vervolg van Sky Rojo.

Sky Rojo belooft nieuwste Netflix-hit te worden: 'Het is echt een fantastische serie'

03:29