Ga naar de inhoud
Entertainment

NPO Radio 2 verrast luisteraars met nieuwe programmering

Gijs Staverman Beeld © ANP

NPO Radio 2 gaat schuiven in de middagprogrammering. Zo is Annemieke Schollaardt (41) vanaf maandag 10 mei te horen tussen 12.00 en 14.00 uur met 'Annemieke’s A-Lunch' en verhuist Gijs Staverman (55) op maandag tot en met donderdag naar het tijdvak 14.00-16.00 uur met 'Gijs 2.4'.

"Met bekende stemmen in een andere opstelling houden we NPO Radio 2 fris en toch vertrouwd"

Paul Rabbering neemt op zijn beurt de VrijZaZo Show tussen 14.00 en 16.00 uur voor zijn rekening op vrijdag, zaterdag en zondag. Dat doet hij samen met Cielke Sijben. De avonduren zijn van maandag tot en met donderdag voor Frank van 't Hof, die dan The Big Frank Show maakt.

Graham
Lees ook:
Graham Norton stapt na tien jaar op bij BBC Radio 2

"Met bekende stemmen in een andere opstelling houden we NPO Radio 2 fris en toch vertrouwd", stelt zendermanager Peter de Vries. "Onze dj’s staan te trappelen om met hun nieuwe programma’s de luisteraars te blijven verrassen. Samen met Ruud de Wild, die ik vurig een voorspoedige genezing wens, vormen zij binnenkort een ijzersterk team in de middag."

Ruud de Wild maakte vorige week bekend dat hij darmkanker heeft en er daarom een paar maanden uit ligt. Hij wordt in de tussentijd vervangen door Eddy Keur.

Vervanger
Lees ook:
Vervanger Eddy Keur is 'in hart en liefde' bij Ruud de Wild