Entertainment

Jason Derulo en vriendin verwachten eerste kindje samen

29 maart 2021 02:11 Aangepast: 29 maart 2021 07:07
Beeld © ANP

Jason Derulo (31) en zijn vriendin Jena Frumes worden voor het eerst ouders. Via sociale media laten ze weten compleet in de wolken te zijn.

"We kunnen niet blijer zijn dan nu"

De 31-jarige zanger liet weten: 'We kunnen niet blijer zijn dan nu, met dit nieuwe hoofdstuk in ons leven.' In het filmpje zijn Jason en Jena te zien op een strand, waar Jena's groeiende babybuikje al goed zichtbaar is.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jason Derulo is erg zeker over formaat van zijn penis

Volgers reageren dolenthousiast op het vrolijke nieuws. 'Wow! Wat fantastisch. Gefeliciteerd, ik ben zo blij voor jullie!' schrijft een fan. Een ander zegt: 'Dit is zo mooi. Hier draait het om in het leven: liefde en liefde doorgeven. Jullie worden de meest geweldige ouders ooit'

De aankondiging van de baby komt ruim een jaar nadat bekend werd dat Jason en Jena 'iets' met elkaar kregen. In een eerder interview liet de zanger weten haar ontmoet te hebben in de sportschool. "Ik had haar wel vaker gezien, maar op een gegeven moment ben ik op Jena afgestapt. Ik vond haar leuk en wilde meer over haar weten. Nou, de rest is inmiddels geschiedenis."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore